Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα για τη φάαση των μπαράζ της Ligue 1 πέφτει η αυλαία της φετινής Ligue 1. Μία εκ των Dijon ή Lens θα συμπληρώσει το ρόστερ της επόμενης σαιζόν με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να προσθέσουν μια γλυκιά γεύση στη μέτρια φετινή προσπάθεια και τους φιλοξενούμενους να ακολουθήσουν τις Metz και Brest στα σαλόνια του Championnat. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Dijon FCO – RC Lens     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Το γκολ των Dijonnais στις παρυφές του τελευταίου δεκαλέπτου του πρώτου αγώνα στο Bollaert-Delelis έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Ligue 1 κόντρα στη Lens που μπήκε πάντως πιο δυνατά καταφέρνοντας να προηγηθεί. Το τελικό ισόπαλο σκορ 1-1 είναι το σκορ που κυριαρχεί μιας και εμφανίστηκε σε όλα τα έως τώρα παιχνίδια για τη φάση των μπαράζ (λέτε να ολοκληρωθεί το καρέ;)

Εκτός του αξιοσημείωτου αυτού σκορ, θα πρέπει να τονίσουμε και την πολύ καλή παρουσία της Lens στα εκτός έδρας παιχνίδια, μιας και έχει καταφέρει να προηγηθεί και στα δύο εκτός που προηγήθηκαν και στα οποία πήρε την πρόκριση. Εμπειρία και ποιότητα κόντρα στη φιλοδοξία και τη δίψα για προβιβασμό λοιπόν σε ένα ματς ιδιαίτερα αμφίρροπο, με την προϊστορία ωστόσο να δείχνει πολύ γηπεδούχους με τρεις νίκες στα τέσσερα πρόσφατα εντός έδρας την τελευταία 10ετία, όλα με λίγα γκολ και μικρές διαφορές.

Ματς – ολόκληρη χρονιά λοιπόν για τις δύο ομάδες που και πάλι δεν αναμένουμε να πάρουν πολλά ρίσκα. Τα λάθη πληρώνονται απόψε και γι’ αυτό το λόγο το under έχει τον πρώτο λόγο. Χωρίς να αποκλείουμε την ίντριγκα της 4ης συνεχόμενης ισοπαλίας, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε βάσει ποιότητας και τους γηπεδούχους που, τουλάχιστον στα 90 λεπτά δεν θα χάσουν. Συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας και του under 3.5 η επιλογή μας εδώ.
.
.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (Barrages retour)
22:00 Dijon FCO – RC Lens 1X & Under 3.5 Goals (1.65) 3-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This