Επιλογή Σελίδας

Φιλική ήττα επετειακού χαρακτήρα για την Εθνική Ελλάδος από τους Monaco Legends 2004 σε φιλικό αγώνα-γιορτή που πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα 15 χρόνια (παρά έναν μήνα) μετά το θρίαμβο της Εθνικής αλλά και της θαυμαστής πορείας της ομάδας του Πριγκιπάτου με την παρουσία της στον τελικό εκείνης της χρονιάς.

Για την ιστορία, τρία γκολ του Chevanton, ένα του Giuly και από την άλλη πλευρά δύο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη και ένα του Μπορμπόκη συνέθεσαν το τελικό 4-3 υπέρ των Μονεγάσκων στη φιλανθρωπική αναμέτρηση που οργάνωσε η οικογένεια του προέδρου της Monaco, Dmitry Rybolovlev -που ως γνωστό διατηρεί ως ιδιοκτήτης νησιού της περιοχής. Αυτό το gala έγινε παρουσία 2.500 θεατών στο Στάδιο της Λευκάδας και όλα τα έσοδα δόθηκαν από τη φιλανθρωπική οργάνωση “Φάρος” σε μειονεκτούσες οικογένειες της περιοχής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AS Monaco Legends – Greek All Stars : 4-3 (1-1)

AS Monaco Legends : Roma, Giuly, Squillaci, Givet, Carvalho, ΖΗΚΟΣ, El Fakiri, Cissé, Carole, Chevanton, Lopez, Modesto, Piquionne.
Προπονητής : Leonardo Jardim.

Γκολ : Chevanton (3), Giuly

Greek All Stars : Σηφάκης, Μπορμπόκης, Χαριστέας, Νταμπίζας, Δέλλας, Γκέκας, Γεωργάτος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κοτσώλης, Κυργιάκος, Λάκης, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος.
Προπονητής : Λεμονής, Δώνης.

Γκολ : Karagounis (2), Borbokis

Pin It on Pinterest

Shares
Share This