Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

Εννοείται ότι το FIFA 20 δεν απουσίαζε από το EA Play 2019, παρόλο που όλες σχεδόν οι πληροφορίες είχαν διαρρεύσει ή δημοσιευτεί ήδη νωρίτερα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του livestream,είναι πως από τη φετινή έκδοση αλλάζει ο τρόπος εκτέλεσης των φάουλ και πέναλτι.

Οι σχετικοί μηχανισμοί έχουν ανασχεδιαστεί ώστε ακόμα και οι αρχάριοι παίκτες να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες και, σε συνδυασμό με τις ικανότητες των έμπειρων παικτών, δημιουργείται ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με το FIFA 19, στο FIFA 20 η κάμερα θα παραμένει σταθερή και οι παίκτες απλά θα σημαδεύουν εκεί που θέλουν να πάει η μπάλα. Έπειτα, με τη βοήθεια του δεξιού αναλογικού μοχλού θα καθορίζουν την τροχιά της μπάλας. Ανάλογα με το πώς οι παίκτες κινούν το δεξιό μοχλό θα καθορίζονται τα αντίστοιχα φάλτσα και θα είναι πιο εύκολο να καθοριστεί μια τροχιά πάνω ή γύρω από το τείχος.

Ο στόχος μπορεί ακόμα και να βρίσκεται εκτός τέρματος, όμως με την κατάλληλη τροχιά, η μπάλα μπορεί να καταλήγει γκολ. To FIFA 20 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Η έκδοση για την κονσόλα της Nintendo χαρακτηρίζεται ως Legacy Edition.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This