Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν από λίγο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, το οποίο μας ενημέρωσε για μια σημαντική συνεργασία της Ομοσπονδίας με το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV για την τηλεοπτική κάλυψη όλων των διοργανώσεων. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΦΟΑ:

Σπύρος Ζαννιάς: Η Cosmote TV στο πλευρό της ΕΦΟΑ, κάλυψη όλων των διοργανώσεων

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις αποδέχθηκε τη δελεαστική προσφορά της Cosmote TV, για συνεργασία τα επόμενα τρία χρόνια.

Η απόφαση πάρθηκε με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, σήμερα 10 Ιουνίου 2019, αφού αξιολογήθηκαν και άλλες προσφορές.

Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα δοθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα, με ανακοινώσεις και των δύο μερών.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πριν αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο, θέλω να ευχαριστήσω τη Nova, για την άψογη πολυετή συνεργασία που είχαμε καθώς και τα στελέχη της, Διοικητικούς, Τεχνικούς και Δημοσιογράφους Συνεργάτες της.

Η δυναμική που έχει επιδείξει η Cosmote TV στο χώρο του αθλήματός μας και η δυναμική προσφορά της, μας επέβαλε την αποδοχή της. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρης της οικογένειας του Ελληνικού τένις, ευχαριστώ τη Διοίκηση  του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ για την συνεργασία μας και είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματά της θα είναι σε όφελος και των δύο μερών”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This