Επιλογή Σελίδας

To Pick ‘N’ Roll της Cosmote TV επιστρέφει την Τρίτη 11 Ιουνίου (20:00, Cosmote Sport 4HD) με καλεσμένο του Βασίλη Σκουντή τον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο μεγαλομέτοχος του Προμηθέα Πατρών, θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής και θα σχολιάσει την πορεία της ομάδας του, η οποία μόλις στην τρίτη της σεζόν στην Α1, κατάφερε, να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής, ξεχωρίζει, ακόμα, η συνέντευξη του Μακένζι Μουρ, πρώην παίκτη του Προμηθέα και του Λαυρίου, ο οποίος μοιράστηκε με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο τις καλύτερες στιγμές του στα ελληνικά παρκέ, ενώ μίλησε και για τη φετινή παρουσία του στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Μπάνβιτ. 

Παράλληλα, ο Κώστας Κατέβας θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όσα έγιναν στον πρώτο τελικό της Α1, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Προμηθέα, ενώ ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα ενημερώσει για όλο το παρασκήνιο του αγώνα.

Επιπλέον, οι φίλοι του μπάσκετ θα πάρουν μία γεύση από τα νέα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, καθώς ο Γιάννης Μέγαςβρέθηκε στο final-4 του Jr. NBA Greece Basketball League. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς και ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησαν μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής, η οποία βρέθηκε και στη Θεσσαλονίκη, για το διεθνές σεμινάριο προπονητών που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ.

Τέλος, όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν από τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη για τις σημαντικότερες εξελίξεις στο ΝΒΑ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This