Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της J-League της Ιαπωνίας περιλαμβάνει τρεις αγώνες με τους οποίους ανοίγει η 15η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Kashima Antlers – Cerezo Osaka
Kashima Soccer Stadium
Η 5η της βαθμολογίας Kashima Antlers (24 β.) υποδέχεται την 9η Cerezo Osaka (20 β.). 5 νίκες και 1 ήττα έχει εντός έδρας η Kashima Antlers, ενώ 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες έχει εκτός έδρας η Cerezo Osaka. 7 νίκες έχει η Kashima Antlers στους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 3 νίκες έχει η Cerezo Osaka στους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. 2 ήττες έχει η Kashima Antlers τις 8 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Cerezo Osaka. Νίκη της Kashima Antlers με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας σε απόδοση 1,55.

Kawasaki Frontale – Consadole Sapporo
Kawasaki Todoroki Stadium
Στους 10 από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Kawasaki Frontale σημείωσε 2 ή λιγότερα τέρματα, ενώ στους 9 από τους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της η Consadole Sapporo δέχθηκε 2 ή λιγότερα τέρματα. Τις 6 από τις 9 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Kawasaki Frontale, η Consadole Sapporo δέχθηκε 1 ή 2 τέρματα. Να σημειώσει η Kawasaki Frontale λιγότερα από 2 τέρματα σε απόδοση 1,63.

Sanfrecce Hiroshima – Shonan Bellmare
Edion Stadium
Στους 5 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Sanfrecce Hiroshima κατάφερε να σκοράρει, ενώ στον 1 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της η Shonan Bellmare κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τη 1 από τις 11 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Sanfrecce Hiroshima, η Shonan Bellmare κράτησε ανέπαφη την εστία της. Να σημειώσει η Sanfrecce Hiroshima περισσότερα από 1 τέρματα σε απόδοση 1,55.

Συνοπτικά
Japan – J-League
13:00 Kashima Antlers – Cerezo Osaka 1 Draw No Bet (1,55) 2-0 FT
13:00 Kawasaki Frontale – Consadole Sapporo Kawasaki Frontale Under 2 Goals (1,63) 1-1 FT
13:00 Sanfrecce Hiroshima – Shonan Bellmare Sanfrecce Hiroshima Over 1 Goals (1,55) 2-0 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This