Επιλογή Σελίδας

Το Planet Football παρουσιάζει 5 παίκτες που θα εμφανιστούν στο Copa America και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Νταβίντ Νέρες (Βραζιλία)

Ο τραυματισμός και η απουσία του Νεϊμάρ από το Copa America του ανοίγει το δρόμο. Ο Νέρες έκανε εκπληκτική σεζόν με τον Άγιαξ, κάνοντας το νταμπλ στην Ολλανδία και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και στα 22 του δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα του Τίτε για τη βασική ενδεκάδα. Πολλές ομάδες τον έχουν στη λίστα του και αν κάνει καλό τουρνουά, τότε πιθανότατα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Αίαντα.

Γουίλκερ Φαρίνες (Βενεζουέλα)

Δεν είναι πολύ ψηλός για τερματοφύλακας, αλλά καταφέρνει να καλύπτει αυτή την «αδυναμία» με τα εκπληκτικά του αντανακλαστικά. Σε ηλικία 21 ετών έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και όλα δείχνουν ότι η μετακόμιση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι απλά θέμα χρόνου. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Μιγιονάριος στην Κολομβία και είχε εντυπωσιάσει το 2017 στο Μουντιάλ U20.

Σαντιάγο Αρσαμεντία (Παραγουάη)

Πολλές ομάδες έχουν βγει στην αγορά για αριστερό μπακ, μία από τις θέσεις που έχουν αποδειχθεί άκρως προβληματικές τα τελευταία χρόνια. Ίσως ο Αρσαμεντία να τους δώσει τη λύση. Γεννημένος στην Αργεντινή, αγωνίζεται στην Σέρο Πορτένιο και είναι από τους παίκτες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο τουρνουά.

Εβέρτον Σοάρες (Βραζιλία)

Δύσκολα θα βρεθεί από το πρώτο παιχνίδι στην αρχική ενδεκάδα, όμως είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ερχόμενος από τον πάγκο. Ο επιθετικός της Γκρέμιο έχει ήδη βρεθεί στην ατζέντα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, ζαλίζοντας τους αντιπάλους με τις ντρίμπλες του. Αν μπορέσει να δείξει λίγες από τις ικανότητές του, τότε οι προτάσεις είναι δεδομένο ότι θα φτάσουν στα γραφεία της βραζιλιάνικης ομάδας.

Μάξι Γκόμες (Ουρουγουάη)

Με τους Καβάνι και Σουάρες να μεγαλώνουν και να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Μάξι Γκόμες ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της Ουρουγουάης. Ήδη γνωστός από τις επιδόσεις του με την Θέλτα στην Ισπανία, οι φήμες θέλουν την Μπαρτσελόνα να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της. Σε ηλικία 22 ετών δείχνει πανέτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πηγή: Gazzetta – Planet Football

Pin It on Pinterest

Shares
Share This