Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από τη Jennifer Brady και αποχαιρέτησε το Νότιγχαμ, μένοντας εκτός ημιτελικών στο Nottingham Open.

Ένα τουρνουά που τίποτα δεν πήγε όπως σχεδιάστηκε ήρθε στο τέλος του για τη Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε από τη Jennifer Brady σήμερα, με 7-5, 6-3.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 33 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο. 4 στο ταμπλό του Nottingham Open, έδωσε και τους 3 αγώνες της σε κλειστά γήπεδα, επομένως δεν έχει αγωνιστεί ακόμα καθόλου στο γρασίδι, όπως είχε προγραμματίσει να κάνει σ’ αυτό το τουρνουά.

Κάποιες αναμετρήσεις έγιναν σήμερα στο γρασίδι και τις κανονικές εγκαταστάσεις του τουρνουά, όμως όχι αυτός της Σάκκαρη, ενώ όλες οι αναμετρήσεις τις δυο προηγούμενες μέρες έγιναν στα κλειστά γήπεδα, εξαιτίας της ακατάπαυστης βροχής όλων αυτών των ημερών στο Νότιγχαμ.

Σήμερα η Μαρία έκανε δυναμικό ξεκίνημα, δεν κατάφερε όμως να το εκμεταλλευτεί. Προηγήθηκε με διπλό break στο 4-1, ακολούθησε όμως μια αντεπίθεση διαρκείας από την Brady, που κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και πήρε το σετ μέσα από τα χέρια της Μαρίας.

Συνέχισε μάλιστα το σερί της η Αμερικανίδα, κερδίζοντας και 6ο game στη σειρά, για να προηγηθεί με 2-0 στο 2ο σετ. H Σάκκαρη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά η Brady έκανε νέο break στη συνέχεια και “ξέφυγε” με 5-2 αυτή τη φορά. Άλλο break δεν είχαμε και η 24χρονη Αμερικανίδα ολοκλήρωσε το ματς στο 9ο game του 2ου σετ, έπειτα από ακριβώς 90 λεπτά.

H Brady θα παίξει στα ημιτελικά του Nottingham Open, που είναι το πρώτο της τουρνουά στο 2019, κάνοντας εντυπωσιακή επιστροφή στο tour έπειτα από τραυματισμό. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε την κορυφαία του ταμπλό, Caroline Garcia, είτε την qualifier Elena-Gabriela Ruse.

Η Σάκκαρη θα μείνει στην Αγγλία και θα πάει στο Μπέρμιγχαμ, για να αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Birmingham Classic. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά της σειράς Premier και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το πρώτο ουσιαστικά για τη Μαρία φέτος στο γρασίδι. Εκεί θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Johanna Konta, καθώς και η πρόσφατη πρωταθλήτρια του Roland Garros, Ashleigh Barty.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This