Επιλογή Σελίδας

Με τον άνεμο να …προσπαθεί να σταθεί για μία ακόμη φορά εμπόδιο, η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει μια σπουδαία επίδοση στα 400 μέτρα.

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018, μόλις, στη δεύτερη κούρσα της στη χρονιά τερμάτισε σε 51.96 και κατέλαβε την πρώτη θέση στα 400 μ. στο μίτινγκ του Σαμορίν. Η έμπειρη αθλήτρια βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 52.04 από το μίτινγκ “Βενιζέλεια- Χανιά” και έδειξε πως σε μια κούρσα με κανονικό άνεμο θα είναι σε θέση να τρέξει πολύ γρηγορότερα και να ξεμπερδέψει με το όριο (51.80) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η 28χρονη έτρεξε σήμερα για έκτη φορά στην καριέρα της την απόσταση των 400 μ., κάτω από τα 52.00.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπ. που έτρεξε στον προκριματικό σε 13.48 (-1,3) προκρίθηκε στον τελικό, όμως, εκεί έκανε άκυρη εκκίνηση. Η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων θα συνεχίσει τους αγώνες της μέσα από τους οποίους θα βρει τον ρυθμό της. Η Πεσιρίδου επέστρεψε στους αγώνες την περασμένη εβδομάδα στο μίτινγκ των Χανίων, ύστερα από την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, και πέτυχε 13.26.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This