Επιλογή Σελίδας

Της Βάσως Πρεβεζιάνου

Κλείνει τα 52 σήμερα ο Γιούργκεν Κλοπ, αυτός ο τρελάρας των πάγκων, ο οποίος είναι τόσο κουλ τύπος που όταν ολοκληρώσει την καριέρα του ως προπονητής περισσότερο θα θυμόμαστε αστείες στιγμές ή ατάκες του από ότι τις επιτυχίες του…

Είναι αστείος, αλλά και σοβαρός. Είναι ήρεμος, αλλά και παθιασμένος. Είναι πλακατζής, αλλά και μεγάλος τσατίλας. Έτσι είναι και σε όποιον αρέσει!

Έχουμε και λέμε:

-Είναι απολαυστικός σχεδόν σε κάθε συνέντευξή του. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That laugh ? Jurgen Klopp’s post match interview is always a #MOTD highlight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC SPORT (@bbcsport) στις

Ακόμα και όταν τα… παίρνει με δημοσιογράφους.

-Εμφανίζεται σε συνεντεύξεις Τύπου με μπλουζάκι που τα… σπάει! 

-Ή βάζει τα γέλια με τον διερμηνέα.

-«Πεθαίνει» στα γέλια (σχεδόν) με το παραμικρό. 

-Δεν έχει πρόβλημα να δώσει συνέντευξη σε πιτσιρικά.

-Είναι… αγκαλίτσας! 

-Είναι φανταστικός στο πινγκ πονγκ ακόμα και όταν παίζει με μια παγκόσμια πρωταθλήτρια.

-Βγαίνει για την πρωινή βόλτα και κοριτσιαααααα ο Γιούργκεν. 

-Δήλωσε σοκαρισμένος με την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τη Λέστερ κάνοντας μια μοναδική δήλωση: «Αν με εκπλήσσουν αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο; Με τίποτα. Δεν είναι, βέβαια, μόνο το ποδόσφαιρο. Κατά τη γνώμη μου, συμβαίνουν περίεργα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Δείτε το Brexit, τον Τραμπ, τον Ρανιέρι. Δεν αντιλαμβάνομαι, αλήθεια, για ποιο λόγο η Λέστερ πήρε αυτή την απόφαση. όλοι βλέπουν πόσα πέτυχε ο Ρανιέρι στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, πολύ συμπαθητικός».

-Πανηγυρίζει με απίθανους τρόπους: 

-Δεν μπορεί τους αποχαιρετισμούς.

-Τον παρακαλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να συνεργαστούν. 

Στις διακοπές του κυκλοφορεί κάπως έτσι… 

Και είναι και μεγάλος… ατακαδόρος:

«Σαν ποδοσφαιριστής ήμουν πιο χασογκόλης και από τον Κλίνσμαν». 

«Οι περισσότεροι προτιμούν την Μπάγερν από την Ντόρτμουντ λόγω του Οκτόμπερφεστ». 

«Όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπάγερν». 

«Με είχε καλέσει ο Ούλι Χένες τη σεζόν 2007-08 αλλά δεν μου είπαν ξεκάθαρα σε θέλουμε. Μου είπαν είμαστε ανάμεσα σε σένα και έναν άλλο. Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Καταλήξαμε στον άλλο, Γιούργκεν” και πήραν τον Κλίνσμαν». 

«Είναι όπως οι Κινέζοι. Κοιτάζουν τι κάνουν οι άλλοι και το αντιγράφουν, αλλά με περισσότερα χρήματα και διαφορετικούς παίκτες» (για τη Μπάγερν). 

«Ελπίζω να δείξουν σύντομα τα γκολ του Λεβαντόφσκι στο μουσείο της Ντόρτμουντ, όπου δείχνουν τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια». 

«Δείχνουν ωραία, έτσι δεν είναι;» (η απάντησή του σε αποκάλυψη της Bild ότι έκανε εμφύτευση μαλλιών). 

«Ήρθες εδώ για δουλειά ή για να πιεις μπύρες;» ( η ερώτησή του σε δημοσιογράφο σε συνέντευξη Τύπου).«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν σπουδαία. Το Λονδίνο είναι η πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο καιρός ήταν καλός, τα πάντα ήταν εντάξει, μόνο το αποτέλεσμα ήταν σκ@@ά» (μετά την ήττα από τη Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013).

«Εάν δεν είναι μαλ@@@α ιστορία, τότε θα καταπιώ ένα σκουπόξυλο« (για τις φήμες πως ο Ματς Χούμελς  θα πήγαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

«Του αρέσει να έχει η ομάδα του τη μπάλα, να παίζει ποδόσφαιρο, να κάνει πάσες. Είναι σαν να παίζεις ορχήστρα. Όμως είναι σιωπηλό τραγούδι. Εμένα μου αρέσει το χέβι μέταλ» (για τον Αρσέν Βεγκέρ και τον τρόπο παιχνιδιού της Άρσεναλ).

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This