Επιλογή Σελίδας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ Πιερικός και ανέθεσαν το “τιμόνι” στη νέα διοίκηση, εξέδωσε ο σύλλογος. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκαν οι προθέσεις για τις πρώτες κινήσεις του νέου σχήματος.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές, ζωντανή ιστορία του συλλόγου, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και τον απλό φίλαθλο κόσμο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας να αναλάβουμε για πρώτη φορά τα ηνία του συλλόγου με μόνο σκοπό να τον επαναφέρουμε εκεί που πραγματικά είναι η θέση του, στην κορυφή.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό πρωτεύον μέλημα είναι να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνετε το τεχνικό-προπονητικό επιτελείο και για τον λόγο αυτόν θα ξεκινήσουν από αύριο κιόλας οι απαραίτητες επαφές.

Μετά το πέρας της άνωθεν υποθέσεως θα δοθεί ανοικτή συνέντευξη τύπου προς όλα τα ΜΜΕ (δημοσιογράφους, ραδιόφωνα, εφημερίδες, Internet sites και blogs) τόσο για την ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών του συλλόγου.

Με τιμή
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This