Επιλογή Σελίδας

Με ευρύ σκορ υπέρ των Πιερίδων Μουσών ήταν το δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς που προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης των αγώνων της Γ Εθνικής όπου θα αγωνιστεί ως νεοεισερχόμενη ομάδα.

 Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών αξιοποιεί το 15νθήμερο κενό που έχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και κερδίζει σε συλλογική και τεχνική συγκρότηση ώστε να επανέλθει στο πρωτάθλημα πιο δυναμική και αποτελεσματική. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο φιλικός αγώνας που έδωσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Ανδρομάχης με την Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς, μια νέα γυναικεία ομάδα με αξιόλογο δυναμικό, η οποία φιλοδοξεί να ξεκινήσει θετικά την αγωνιστική της πορεία συμμετέχοντας στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε έναν φιλικό αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας σίγουρα έχει σημασία η αποτελεσματικότητα και στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι η διαφορά ήταν υπέρ των Πιερίδων Μουσών. Αυτό όμως που μετρά για τους προπονητές είναι η οργάνωση και η παρουσία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν όλες τις αθλήτριες, πειραματίστηκαν σε διάφορα σχήματα και τεχνικές. Τελικά ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που έδειξαν πολλές αρετές, καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο και είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες. Όσοι φίλαθλοι ήταν στο γήπεδο -αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και λασπώδης – απόλαυσαν έναν καλό ποδοσφαιρικό αγώνα με πολλές καλές φάσεις και γκολ. 

Η πρόεδρος του Δ.Σ.,  Παρασκευή Ζιώγα και η προπονήτρια των Πιερίδων Μουσών Λία Ζιώγα (οι οποίες έχουν ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς με την Καστοριά λόγω  καταγωγής), υποδέχτηκαν την ομάδα της Δόξας και ευχαρίστησαν διοίκηση και παίχτριες για την τιμή που τους έκαναν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και να έλθουν για το φιλικό παιχνίδι. Τους ευχήθηκαν επίσης καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This