Επιλογή Σελίδας

H Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος στο γρασίδι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Eastbourne International.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε της Jessica Pegula με 6-2, 6-1, σε κάτι λιγότερο από μια ώρα παιχνιδιού.

Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε 21 winners και 13 αβίαστα λάθη, ενώ δεν απειλήθηκε με break point, πετυχαίνοντας 6 άσους και κερδίζοντας τους 21 από τους 24 πόντους στα πρώτα της σερβίς και τους 8 από τους 14 στα δεύτερα.

Άνοιξε με break τον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, ενώ έκανε νέο break στο 7ο game, για να “ξεφύγει” με 5-2 και να κατακτήσει το 1ο σετ με 6-2. Στο 2ο σετ η Σάκκαρη απέκτησε ένα προβάδισμα με 4-0 και το κατέκτησε στα 7 games, “σφραγίζοντας” σε 59 λεπτά την πρόκριση.

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Eastbourne International, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη για φέτος στο γρασίδι. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε πετύχει και δυο νίκες στο Νότιγχαμ, αλλά ήταν σε κλειστά hard court γήπεδα εξαιτίας των βροχών.

Στον 2ο γύρο της Premier διοργάνωσης του Eastbourne, η Μαρία θα αντιμετωπίσει την Johanna Konta, σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η καλύτερη Βρετανίδα τενίστρια κέρδισε νωρίτερα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Dayana Yastremska, με 6-2, 6-4.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This