Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη τους νίκη επί του Γιώργου Μιχελάκη και Βασίλη Μούχλια σε επίσημο τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν στην Πλάκα Λιτόχωρου οι Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου, με την οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Mylos Open.

Χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες για την Δήμητρα Καραγκούνη, η οποία με συμπαίκτρια την Βούλη Κουρτίδου, κατέκτησε την δεύτερή της πρωτιά σε διοργάνωση της North Area Circuit στο πανελλήνιο σιρκουί.

Στο Mylos Open που διεξήχθη στο beach bar Mylos στην Πλάκα Λιτόχωρου, όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μία εβδομάδα πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους (28-30/06).

Στον τελικό των ανδρών, οι Θρακιώτες Μπανιώτης/Τερζόγλου έφθασαν στο πρώτο τους φετινό χρυσό στο μπιτς βόλεϊ, νικώντας για πρώτη φορά τους Μιχελάκη/Μούχλια σε επίσημο τουρνουά και μάλιστα στον τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 (21-13, 16-21, 15-13) σετ.

Στον τελικό των γυναικών, η Δήμητρα Καραγκούνη και η Βούλη Κουρτίδου χρειάστηκαν 46 λεπτά για να επικρατήσουν με 2-0 (21-17, 21-14) σετ της Διονυσίας Μάτιου και της Φαβιόλας Τερζίου.

Τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This