Επιλογή Σελίδας

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος, οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στον μεγάλο τελικό της Λισαβόνας, ξανασυναντιούνται, για να αναμετρηθούν σε έναν επετειακό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (Πέμπτη 4/7, 21.45).

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα καθίσει και πάλι στον πάγκο, για να κοουτσάρει τους δικούς μας θρύλους, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Τραϊανό Δέλλα, Θοδωρή Ζαγοράκη, Άγγελο Χαριστέα και Γιώργο Καραγκούνη, απέναντι στον Φερνάντο Σάντος και την ομάδα του (Vitor Baia, Deco, Ricardo Carvalho, Fernando Couto, Simao).

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της εμβληματικής αναμέτρησης πριν από τη συνάντηση των Legends 2004 με τους Portugal Legends στο Γήπεδο Γεώργιος Καμάρας στην Ριζούπολη, μέσα από ένα pregame show, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Cosmote Sport και αποκλειστικές συνεντεύξεις καλεσμένων (19:30, Cosmote Sport 1HD).

Στις 21:45, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο Cosmote Sport 1HD, αλλά και ταυτόχρονα στο επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV.

Με τη λήξη,  οι τηλεθεατές θα παραμείνουν στο Cosmote Sport 1HD, για τον απόηχο του αγώνα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Επίσης, λίγες ώρες πριν τεθούν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο, οι Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος θα παρευρεθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα μοιραστούν με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Βασίλη Σαμπράκο στιγμές από το Euro 2004, καθώς και από τη συνολική τους πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εκεί θα βρίσκεται και η κάμερα των Cosmote Sport καναλιών, για να μεταδώσει ζωντανά τη συνάντηση δύο πρωταθλητών Ευρώπης (Τετάρτη 3/7, 12:00, Cosmote Sport 1HD).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This