Επιλογή Σελίδας

Η Ελένη Χατζηλιάδου είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό στα +68 κιλά του κούμιτε (καράτε) στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ και το έδειξε από τα προκριματικά.

Η Ελληνίδα που στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και είναι πρώτη αυτήν την στιγμή στην κατάταξη Ολυμπιακής πρόκρισης, ξεκίνησε την προσπάθειά της στο Μινσκ από το δεύτερο γκρουπ, εναντίον της Φινλανδής Τίτα Κεϊνάνεν, της Σουηδής Χάνα Αντούνοβιτς και της Ιταλίδας Κλιό Φερατσούτι.

Αρχικά αντιμετώπισε την Φινλανδή με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, αλλά στην συνέχεια επικράτησε τόσο επί της Σουηδέζας με το επιβλητικό 5-0, όσο και επί της Ιταλίδας με 1-0. Στο σύνολο σημείωσε έξι πόντους ενώ δε δέχτηκε χτύπημα και πήρε την πρόκριση ως πρώτη του γκρουπ για τον απογευματινό ημιτελικό, ενώ το δεύτερο εισιτήριο πήρε η Φινλανδή Κεϊνάνεν με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Το απόγευμα θα αναμετρηθούν με τις δύο προκριθείσες από το πρώτο γκρουπ, την Τουρκάλα Μελτέμ Χοκαόγλου και την Ισπανίδα Λάουρα Παλάθιο Γκονθάλεθ. Ο ημιτελικός γύρος θα ξεκινήσει στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This