Επιλογή Σελίδας

H Μαρία Σάκκαρη έκανε ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα στο All England Club, πήρε μια άνετη νίκη επί της Marie Bouzkova και επέστρεψε στον 3ο γύρο του Wimbledon, ισοφαρίζοντας την καλύτερή της πορεία σε Grand Slam διοργάνωση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε τον έλεγχο στα χέρια της στο μεγαλύτερο μέρο της αναμέτρησής της με τη Bouzkova, την οποία κέρδισε με 6-4, 6-1 σε 66 μόλις λεπτά.

Με 26 winners και 18 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε το ματς η Σάκκαρη, η οποία υπέστη το πρώτο break της αναμέτρησης στο 5ο game και έμεινε πίσω με 2-3. Απάντησε άμεσα όμως, κάνοντας break στο 6ο (3-3), αλλά και στο 10ο game λίγα λεπτά μετά, για να κατακτήσει το 1ο σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, ανεβάζοντας την απόδοσή της και παίζοντας πολύ καλύτερα από την Τσέχα lucky loser. Κερδίζοντας 5 games στη σειρά με 2 διαδοχικά break, η Σάκκαρη έφτασε πολύ γρήγορα σ’ αυτό το 6-1 και ολοκλήρωσε το ματς λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στο court.

Η Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο μια εκ των Elina Svitolina και Margarita Gasparyan, θα είναι στις “32” του Wimbledon για 2η φορά στην καριέρα της, μετά από το 2017, αλλά και για 6η φορά σε ένα Grand Slam γενικά.

Είναι η καλύτερη πορεία που έχει κάνει σε ένα Slam, καθώς δεν έχει καταφέρει να προκριθεί σε δεύτερη εβδομάδα και στον 4ο γύρο, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει την Παρασκευή.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This