Επιλογή Σελίδας

Το Copa America ολοκληρώθηκε και το Planet Football παρουσιάζει τους 5 παίκτες που έδειξαν έτοιμοι για τη μεγάλη μεταγραφή.

Εβέρτον (Βραζιλία)

Ο επιθετικός της Γκρέμιο έχει ήδη βρεθεί στην ατζέντα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, ζαλίζοντας τους αντιπάλους με τις ντρίμπλες του. Δεν αναμενόταν να βρεθεί στα πλάνα του Τιτέ για την αρχική ενδεκάδα, όμως κέρδισε με το σπαθί του θέση σε αυτή. Σκόραρε στον τελικό, ανοίγοντας το σκορ, ολοκλήρωσε το τουρνουά με 3 γκολ και ανέβασε και άλλο τις μετοχές. Οι προτάσεις από την Ευρώπη λογικά δεν θα αργήσουν.

Εντίσον Φλόρες (Περού)

Το Περού έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Copa America, φτάνοντας μέχρι τον τελικό για πρώτη φορά μετά το 1975 και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο 25χρονος Φλόρες. Ο τελευταίος αγωνίζεται στο Μεξικό με τη φανέλα της Μορέλια και είναι δεδομένο ότι θα μπήκε στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ολοκλήρωσε το τουρνουά με 2 γκολ, αλλά η συμβολή του ήταν πολύ μεγαλύτερη στην εκπληκτική πορεία της χώρας του.

Πέδρο Γκαγιέσε (Περού)

Μπορεί να είναι 29 ετών, όμως δεν έχει περάσει ποτέ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Κράτησε το μηδέν σε τρία παιχνίδια στη διοργάνωση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση επί της Ουρουγουάης στα πέναλτι. Το Περού έφτασε μέχρι τον τελικό ύστερα από 44 χρόνια και αρκετοί από τους παίκτες αναμένεται να εξαργυρώσουν αυτή την πορεία με μία καλή μεταγραφή στην Ευρώπη. Είναι από τους πρώτους υποψήφιους.

Έρικ Πούλγκαρ (Χιλή)

Ο 25χρονος μέσος ναι μεν παίζει στην Ευρώπη, αλλά δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, αφήνοντας την Μπολόνια για μία ομάδα που θα είναι σε θέση να διεκδικεί τίτλους. Πήρε φόρα από την πολύ καλή σεζόν που έκανε στην Ιταλία και συνέχισε το ίδιο καλά και στο Copa America, έστω και αν η Χιλή δεν έφτασε στη μεγάλη επιτυχία, μένοντας στην 4η θέση. Σεβίλλη και Νάπολι φέρνονται να ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτησή του. Η τιμή του συνεχώς ακολουθεί ανοδική πορεία.

Στέφαν Μεδίνα (Κολομβία)

Βρίσκεται στο Μεξικό από το 2014 και με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Βραζιλίας απέδειξε ότι εύκολα θα μπορούσε να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Άλλωστε, για χάρη του ο Κάρλος Κεϊρόζ άφησε στον πάγκο τον Αρίας, που πριν λίγους μήνες είχε κάνει τη μεγάλη μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε ηλικία 27 ετών είναι και αρκετά έτοιμος ώστε να διαχειριστεί το μακρινό ταξίδι.

Πηγή: Gazzetta – Planet Football

Pin It on Pinterest

Shares
Share This