Επιλογή Σελίδας

Μία ακόμη προσθήκη ολοκληρώθηκε για το ρόστερ του Βαφύρα, καθώς ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος είναι πλέον μέλος της ομάδας των ανδρών του για τη νέα σεζόν.

Ο 19χρονος Λοφιώτης guard-forward μεταγράφεται από την ΑΚΕ Πιερίας,  για να συνεχίσει την μπασκετική του πορεία στον Βαφύρα. Την προηγούμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθώς εκπλήρωνε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Ο Βαγγέλης είναι προσωπική επιλογή και στοίχημα του Μιχάλη Σαραπτσή, για τον οποίο δήλωσε: «Έχω προσέξει ιδιαίτερα στοιχεία στο παιχνίδι του Βαγγέλη και πιστεύω πως με πολύ δουλειά θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Σίγουρα δεν είναι έτοιμος, αλλά πιστεύω πως είναι στο χέρι του να με δικαιώσει για την επιλογή μου».

Ο Βαγγέλης ήρθε σε επαφή με την ομάδα και τους συμπαίκτες του την Παρασκευή στην πρώτη συνάντηση της ομάδας και όλα έδειξαν πως η ομάδα είναι ένας χώρος που του ταιριάζει και πως ο ίδιος μπορεί να χωρέσει σε αυτή. Χθες το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε και την απόκτησή του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Βαφύρα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα έναν νεαρό παίκτη τον 19χρονο Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο. Μπορούμε να πούμε πως θεωρούμε ότι με σωστές κινήσεις καταφέρνουμε να πλαισιώσουμε την εμπειρία της ομάδας με νιότη. Ο Βαγγέλης μπορεί να είναι κομμάτι του παρόντος αλλά και του μέλλοντος του συλλόγου».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This