Επιλογή Σελίδας

Μας προβλημάτισε στο ξεκίνημά της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανκζού, αφού ηττήθηκε με 14-4 από την Ισπανία, την Κυριακή, και λογικά χάνει την πρωτιά του ομίλου.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 6-1. Το κακό ξεκίνημα επηρέασε την ψυχολογία των παικτριών που δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε κανένα σημείο.

Οι Ισπανίδες από το τρίτο οκτάλεπτο κι έπειτα ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά που έφτασε μέχρι και τα 11 γκολ (14-3) πριν η Τσουκαλά μειώσει στο τελικό 14-4. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν όλες οι παίκτριες.

Ακολουθούν δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια για την Ελλάδα, απέναντι στην Κούβα και στο Καζακστάν, στα οποία θα έρθουν νίκες και η πρόκριση και φυσικά  θα ανεβεί η ψυχολογία πριν από το χιαστί.

Οκτάλεπτα: 1-6, 2-2, 0-3, 1-3.

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Πάτρα, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 1, Κοτσιώνη.

Ισπανία (Μίγκελ Όκα): Έστερ, Μπαχ, Α. Έσπαρ 1, Ορτίθ 2, Ταράγκο 6, Γκονζάλεζ, Κ. Έσπαρ, Καράσκο, Φόρκα 2, Κρέσπι, Γκαρσία 1, Λέιτον 2, Σάντσεζ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This