Επιλογή Σελίδας

Του Νίκου Κολίτση

H EΠΣ Πιερίας εγκαινιάζει… τη νέα Βουλή, με συνταγή περιεκτικής Δημοκρατίας, με συνεδρίαση ανοιχτού διαλόγου των μελών της, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Κονταριώτισσας, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας, παρουσίασαν στους εκπροσώπους των Σωματείων, των ΜΜΕ αλλά και σ’ όλους τους παρισταμένους, τόσο τις προτάσεις των Επιτροπών της ΕΠΣ, για την καλύτερη οργάνωση του Ποδοσφαίρου, όσο κι εκείνες των Συλλόγων που ανταποκρίθηκαν και κατέθεσαν έγκαιρα τις αντίστοιχες δικές τους, σε μια δημοκρατική συμμετοχική διαδικασία, πρωτόγνωρη για τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά χρονικά, εντός κι εκτός νομού.

Η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων (Ανδρών, Γυναικών, Υποδομών & Παλαιμάχων), η διεξαγωγή του Κυπέλλου, η ασφάλιση ποδοσφαιριστών, η διαιτησία, οι παρατηρητές των αγώνων, οι προπονητές, ήταν μερικά μόνο από τα θέματα που τέθηκαν στην… ολομέλεια της “ποδοσφαιρικής Βουλής” και πυροδότησαν, ουκ ολίγες φορές, θερμές αντιπαραθέσεις και λεκτικές συγκρούσεις, που καταγράφονται on camera, ανάμεσα σε απολαυστικές και ενίοτε βιτριολικές ατάκες, ποδοσφαιρικές ιστορίες και προβλέψεις για το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This