Επιλογή Σελίδας

Οι Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισαν το παιχνίδι του διπλού και η Ελλάδα έκανε το 3-0 νίκες επί του Λουξεμβούργου στην πρεμιέρα της στο Davis Cup.

Η Εθνική ομάδα των ανδρών επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης του Λουξεμβούργου, την πρώτη μέρα του τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup, που φιλοξενείται στο ΤΑΤΟΪ Club.

Στο διπλό που ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα των αγώνων για την ελληνική ομάδα, οι Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν το 3/3 για την Ελλάδα, επικρατώντας των Chris Rodesch και Christophe Tholl με 6-4, 7-5 στο διπλό.

Θυμίζουμε πως προηγήθηκαν χρονικά οι δυο νίκες μας στα παιχνίδια των μονών. Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε στο 1ο rubber τον Ugo Nastasi με 6-7 (5), 6-3, 6-1 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε μέσα σε 48 λεπτά του Tom Diederich με 6-1, 6-0.

Το διπλό δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά τα δυο άλλα παιδιά τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το απόλυτο για την ελληνική ομάδα, που έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Αύριο Πέμπτη, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, Πολωνία, που κέρδισε επίσης με 3-0 σήμερα το Μονακό. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουμε το Μονακό. Ζητούμενο είναι να πάρουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου, που οδηγούν στα πλέι οφ του World Group II, τον Μάρτιο του 2020. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί. 

Ελλάδα – Λουξεμβούργο 3-0

Pin It on Pinterest

Shares
Share This