Επιλογή Σελίδας



Η μετά-Σκούφα εποχή είναι πολύ δύσκολη. Ο Σωκράτης ήταν πάντα εκεί για το χάντμπολ, τον Αρχέλαο, αλλά πλέον θα πρέπει ο σύλλογος να στηριχτεί και να πορευτεί από άλλους ανθρώπους.

Ο Σάββας Καρυπίδης μαζί με τον Βασίλη Κοσμίδη ανέλαβαν να οδηγήσουν τον Αρχέλαο στην νέα εποχή.

Ο πρώτος μιλάει στο e-handball.gr για αυτή την νέα αυτή προσπάθεια:

«Είναι η πρώτη χρονιά χωρίς τον μεγάλο μας δάσκαλο στον πάγκο. Τα συναισθήματα δυνατά, όλοι αγαπούσαμε τον Σωκράτη, ξέραμε ότι κάθε χρόνο έφτιαχνε την ομάδα και ήταν εκεί για όλους μας.

Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε το δικό του έργο, αναλάβαμε με τον Βασίλη (Κοσμίδης) να… τρέξουμε το τμήμα του χάντμπολ.

Εγώ προσωπικά θα είμαι όσο μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κοντά στην ομάδα. Σε όλη την προετοιμασία είχαμε καθημερινή επαφή με τους αθλητές, προσπάθησα με την εμπειρία μου να τους μεταδώσω τι σημαίνει να είσαι αθλητής, να έχεις αρχές, να σέβεσαι, δίνουμε μεγάλη βάση σε αυτό.

Έχουμε μια ομάδα που θέλουμε να παίζουμε ωραίο χάντμπολ, δεν θέτουμε στόχους και όρια, κάθε φορά θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει και ταλέντο και όρεξη.

Σίγουρα έχω όραμα κάποια στιγμή να ξαναδώ τον Αρχέλαο στην Handball Premier. Είναι ένα ιστορικό σωματείο με κόσμο στο πλευρό του, που τον περιμένουμε στο γήπεδο σήμερα και σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε».

Για την δυναμική του πρωταθλήματος: «ΧΑΝΘ και Φοίβος έχουν τον πρώτο λόγο και θα διεκδικήσουν την άνοδο και λόγω εμπειρίας από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και λόγω ρόστερ. Θεωρώ πως οι υπόλοιπες ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Πηγή: E Handball

Pin It on Pinterest

Shares
Share This