Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ Ποταμιάς με 5-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

“H ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον ΑΟ Ποταμιάς, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου παρουσίασε μέτρια εικόνα στο 1ο ημίχρονο και παρά την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε λίγες ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας εμφανίστηκε σοβαρή και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό, ο Αλεξίου, με ωραία γυριστή κεφαλιά,  μετά από σέντρα του Δαλαμήτρα. Στο 55ο λεπτό, ο Γκίκα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος,  με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει στη γωνία. Το 2-0 πέτυχε στο 58ο λεπτό, ο Αλεξίου,  με σουτ, μετά από ωραία ασίστ του Οικονόμου. Το 3-0 επιτεύχθηκε στο 65ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Συρράκου με το Γκίκα και υπέροχο σουτ του τελευταίου. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και πέτυχε το 4-0 στο 75ο λεπτό, με το τρίτο προσωπικό γκολ του Αλεξίου. Το τελικό 5-0 πέτυχε ο Βουκομάνοβιτς, στο 90ο λεπτό,  μετά από ωραία πάσα του Παπαϊωάννου.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα μας παραμένει στις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία.

Η ΑΕ Καρίτσας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο, Κωτσιόπουλο, Δαλαμήτρα, Συρράκο, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Ζαφειρίδη, Οικονόμου,  Γκίκα,   Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου. 

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Μητράκας, Λουίς Φερνάντο, Παπαϊωάννου και Γαλάνης.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας εύχεται στην ομάδα της ΑΟ Ποταμιάς καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This