Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Διγενή Νεοχωρίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

“Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, στο γήπεδο του Λιτοχώρου, το Διγενή Νεοχωρίου, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Αποστόλου Στύλου παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, επί του μαχητικού συνόλου των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Αλεξίου, τον Κυρτέγο και το Γκίκα και τον Παπαϊωάννου. Η υπεροχή καρποφόρησε στο 15ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετικό σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Γκίκα  πέτυχε το 1-0. Στο 20ο λεπτό, ο Γκίκα μετά από υπέροχο σουτ απείλησε, εκ νέου, την εστία των φιλοξενούμενων, με την μπάλα να αποκρούεται από το κάθετο δοκάρι. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, με το 1-0 να είναι το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας δεν κατάφερε  να σκοράρει δεύτερο γκολ, ωστόσο έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και κρατήσε το πολύτιμο τρίποντο, χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας τη διαφορά από το Θησέα Αγριάς στους 2 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από το Θησέα Αγριάς, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Γαλάνη,  Κωτσιόπουλο, Λαζαρίδη, Δημητρίου, Οικονόμου, Καραγκούνη, Τροίρη, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Κυρτέγο και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης και Μητράκας.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί το Δήμο Δίου Ολύμπου και τη Διοίκηση του Απόλλωνα Λιτοχώρου για την ευγενική παραχώρηση χρήσης των γηπεδικών της εγκαταστάσεων.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This