Επιλογή Σελίδας



Αγωνιζόμενος με τους βασικούς ποδοσφαιριστές, ο Πιερικός επικράτησε με 6-0 του τυπικά γηπεδούχου Θερμαϊκού Κορινού και εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ΑΕ Καρίτσας – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στις 8 Απριλίου, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου, στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου αγώνα, μετά το πρώτο “αναγνωριστικό” δεκάλεπτο επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, πιστοποιώντας την ανωτερότητά τους απέναντι στους Κορινιώτες που από την πλευρά τους, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αλλά υπέκυψαν φυσιολογικά στην υπεροχή του αντιπάλου τους.

Για τον Πιερικό, το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Παπαδόπουλος ενώ στο 45′ ο Περογαμβράκης έκανε το 0-2. Τα άλλα τέσσερα γκολ για την ομάδα του Πιερικού μπήκαν μέσα σε διάστημα 13 λεπτών με τον Μηλιώτη να σκοράρει στο 73′, στο 78’και στο 85′ και τον Νίκιτς στο 81′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Χατζηγιάννη και 4ο διαιτητή τον Νίκολιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλιγγερίδης, Πολυχρονιάδης, Α. Ταγκαλίδης, Β. Ταγκαλίδης, Πολυτίδης, Αποστολίδης, Καραμανώλας, Α. Κατσούλης (76′ Χ. Κατσούλης), Καραχαλίδης, Μυστρίδης, Τζουκάν (76′ Σκαμπαρδώνης).
Στον πάγκο: Δημητριάδης, Βασιλειάδης, Σέφα.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης, Ίτσιος, Περογαμβράκης (64′ Κριεμάντι), Παπαδόπουλος (72′ Γκούφας), Σαχινίδης (79′ Μπενίσκος), Μακρής (85′ Ιβανίδης), Μηλιώτης.
Στον πάγκο: Καρτσαμπάς, Παπατολίκας, Δεμηρτζόγλου.

Θυμηθείτε εδώ, το LIVE του katerinisport.gr.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This