Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)

Γιατί τα αποκαλούν «σκουπίδια» οι Αμερικάνοι; Γιατί πρόκειται για «χαμένες μπάλες».

Οι καλύτεροι της ομάδας στο μάζεμα των «σκουπιδιών» είναι οι ακόλουθοι.

Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Τα μόλις 4 παιχνίδια που αγωνίστηκε ίσως για κάποιον άλλο να μην αποτελούν παράγοντα αξιολόγησης, για το Σιδηρόπουλο όμως είναι, και αυτό διότι ήταν εμφατική η παρουσία του με τα 26 ριμπάουντ στα 104 λεπτά που αγωνίστηκε, κάνοντας έντονη την παρουσία του στον εναέριο χώρο της ομάδας του αλλά και της αντιπάλου. Τα 6,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι τον καθιστούν τον καλύτερο της κατηγορίας για την ΚουΠα Κιλκίς.

Τάσος Ιωαννίδης

Εντάχθηκε στην ομάδα μεσούσης της περιόδου στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βαφύρα Δίου μαζεύοντας 14 ριμπάουντ (ρεκόρ για φέτος) σε 19,7 λεπτά. Δυστυχώς δεν πήγε το ίδιο καλά στη συνέχεια. Ωστόσο παρά τις όχι τόσο καλές του παρουσίες διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας. Ο “Magneto” δεν επιβεβαίωσε το nickname που του έδωσα.

Τάσος Μουστάκας

Πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ (104) από κάθε άλλον. Δεν έφτασε ποτέ σε διψήφιο αριθμό, ωστόσο 4 φορές τον άγγιξε με τα 9 ριμπάουντ που πήρε στα εκτός έδρας !!! παιχνίδια παρακαλώ με Βατανιακό, Αιγινιακό, ΑΟΚ Βέροιας και Ίκαρους Γιαννιτσών, πράγμα που σημαίνει πως έδινε το κάτι παραπάνω στα δυσκολότερων συνθηκών παιχνίδια.

Τσουλφαΐδης Σωκράτης

Δεν πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ, πήρε όμως τα περισσότερα από κάθε άλλον επιθετικά ριμπάουντ, έχοντας σχεδόν ίσο αριθμό επιθετικών με αμυντικά (48 – 43), κάτι το οποίο σημαίνει πως ο «διαόλου κάλτσα» Σωκράτης ήταν μέσα σε κάθε διεκδίκηση κάθε σχεδόν χαμένης μπάλας… Κατέχει το δεύτερο ρεκόρ (4 – 7) στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Δημήτρης Υφαντίδης

Δεν είναι ούτε ο ψηλότερος, ούτε ο δυνατότερος, ούτε καν ο βαρύτερος. Είναι ωστόσο από τους πιο ευφυείς παίκτες της ομάδας και αυτό τεκμηριώνεται και μέσα από την παρουσία του στο top five των πρώτων «σκουπιδιάρηδων». Αν μάλιστα εξαιρέσουμε τον “Magneto” Ιωαννίδη (0,52 reb / min), έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο ριμπάουντς ανά λεπτό με (0,29).

Διαβάστε επίσης:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This