Επιλογή Σελίδας

Η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Champions League «υποχρεώνει» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αλλάξουν ρότα στο θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη, που έκανε το παιχνίδι της ζωής του απέναντι στην Μπενφίκα.  

Όπως έγραψε και ο Μιχάλης Τσόχος στο blog του, μετά την επική πρόκριση επί της Μπενφίκα, το άμεσο μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη είναι συνυφασμένο με την προσπάθεια εισόδου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Έτσι, «η όποια Αταλάντα τον θέλει ας περιμένει δύο εβδομάδες τουλάχιστον…».

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε ξεκάθαρη θέση αναφορικά με την παραμονή του Κατερινιώτη διεθνή μπακ, θεωρώντας τον πολύτιμο για τα πλάνα της ομάδας. «Με όλο το σεβασμό, έχω προπονήσει πολλούς αριστερούς μπακ στην καριέρα μου, αλλά σαν αυτόν κανέναν», είπε ο Πορτογάλος προπονητής του «Δικεφάλου», που ως ποδοσφαιριστής έπαιξε τη θέση από την αντίθετη πλευρά του γηπέδου.

Το συμβόλαιο του Γιαννούλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 κι όντως στον ΠΑΟΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις, σε μια συνολική κουβέντα που άνοιξε γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του 25χρονου Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ.

Στον απόηχο της εκπληκτικής εμφάνισης κόντρα στην Μπενφίκα, όπου για πολλούς έκανε το παιχνίδι της ζωής του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για ανανέωση των όρων συνεργασίας.

Οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται κοντά στις 300.000 ευρώ, η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του έχει οριστεί στα 10.000.000 ευρώ και στο τραπέζι έχει πέσει ο διπλασιασμός των απολαβών και η… εκτόξευση της ρήτρας αποδέσμευσης σε νούμερα που δεν υπήρχαν ποτέ για κάποιον ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου».

Απαντες είναι σίγουροι, πλέον, ότι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής ομάδας, μπορεί να φέρει τρελά ποσά στο ταμείο της ομάδας, μέσα από την… πασαρέλα στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Όλαφ Ρέμπε να έχει κάνει μια συζήτηση με τον Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς είναι προφανές ότι ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θέλει να τον κάνει να νιώθει καλά, σημαντικός, αφήνοντας πάντα ανοικτό το παράθυρο της μεταγραφής σε ομάδα του εξωτερικού.

πηγή: gazzetta.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This