Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της ΑΕ Καρίτσας

Το κείμενο:

“Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0, επί του αξιόμαχου συνόλου των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Γκίκα, τον Κυρτέγο και τον Κυπαρίσση. Στο 30ο λεπτό, ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με πλασέ από πολύ δύσκολη θέση, πετυχαίνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε ευκαιρίες με τους Τόλιο, Γκίκα και Κυρτέγο.

Στο 52ο λεπτό, ο Κυρτέγος και πάλι πέτυχε το 2-0, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Γκίκα με τον Κυπαρίσση και ασίστ του τελευταίου.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ένας εκ των κορυφαίων του σημερινού παιχνιδιού, ο Γκίκα, με εξαιρετικό σουτ, μετά από ασίστ του Αλεξίου, στο 71ο λεπτό.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας έκανε διαχείριση του παιχνιδιού, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και των συνεχών παιχνιδιών που ακολουθούν.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Καραγκούνη, Παλαιοπάνο, Παπαϊωάννου, Γκίκα, Τόλιο, Κυρτέγο και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Αλεξίου, Μυρτολλάρι, Καλαιτζής, Λαμπίρης και Δεληγιάννης.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας εύχεται στον Οικονόμο Τσαριτσάνης καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους του.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This