Επιλογή Σελίδας

Τα κανάλια Cosmote Sport είναι ο προορισμός και για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια των ομάδων να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Πλέον… εκκρεμεί να κλείσει η μετάδοση μόνο του επαναληπτικού του ΠΑΟΚ με την Εστερσουντ στη Σουηδία αφού, όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, τα Παναθηναϊκός – Αθλέτικ Μπιλμπάο και ΠΑΟΚ – Εστερσουντ είναι κλεισμένα από την Cosmote TV και το ΑΕΚ – Μπριζ από τη Nova.

Play offs EUL 17/8 24/8
Μπριζ – ΑΕΚ Cosmote TV Nova
ΠΑΟ – Μπιλμπάο Cosmote TV Cosmote TV
ΠΑΟΚ – Εστερσουντ Cosmote TV

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου το πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο, περιλαμβάνει τα πρώτα ματς των playoffs. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μας μεταφέρουν στην Τούμπα, για το ΠΑΟΚ-Έστερσουντ (21.00, Cosmote Sport 1HD), στο “Απ. Νικολαΐδης” για το Παναθηναϊκός-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21.30, Cosmote Sport 2), αλλά και στο “Jan Breydel Stadium” του Βελγίου, για το Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ (21.45, Cosmote Sport 3), που προστέθηκε στις επιλογές των συνδρομητών της Cosmote TV.

H Cosmote TV εξασφάλισε και τον εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο “San Mamés”, την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η αναμέτρηση των “πρασίνων” στην Χώρα των Βάσκων θα μεταδοθεί στο κανάλι Cosmote Sport 2.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This