Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας, επικρατώντας με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ΑΕ Καρίτσας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τασίδη στο 47′ για να “απαντήσει” ο Πιερικός με σουτ του Κραγιόπουλου στο 63′, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία στον Τασίδη και να ξεγελά τον Βασιλειάδη. Η…ολική ανατροπή για τον Πιερικό ολοκληρώθηκε στο 78′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κτιστόπουλου αριστερά και ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ουατταρά που δε μπόρεσε να αποκρούσει ο Βασιλειάδης.

Μπροστά σε πάνω από 700 θεατές και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρου, ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του απέναντι στην ΑΕ Καρίτσας, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά τα καρέ του Βασιλειάδη. Η ομάδα της Καρίτσας ισορρόπησε μετά το 30′, με τις φάσεις, ωστόσο, να είναι λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες, σε ένα ημίχρονο που γρήγορα ξεχάστηκε από τους παρευρισκόμενους.
Στο β’ μέρος η ΑΕ Καρίτσας αιφνιδίασε τον Πιερικό και πήρε το προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ του Τασίδη στο 47′ (το τείχος και ο Παπατολίκας μάλλον περίμεναν να εκτελέσει ο Κυρτέγος και…πιάστηκαν στον ύπνο).
Ο Γιώργος Καμπερίδης “ανακάτεψε την τράπουλα” περνώντας στον αγωνιστικό χώρο κατά σειρά τους Κτιστόπουλο και Κραγιόπουλο στις θέσεις των Κοκονόζι και Παπαδόπουλου, ωστόσο χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης για να ισοφαρίσει, με το σουτ του Κραγιόπουλου έξω από την περιοχή να αλλάζει πορεία στο σώμα του Τασίδη και να καταλήγει στην αριστερή γωνιά του Βασιλειάδη.
Στα λεπτά που απέμεναν, ο Πιερικός έδειξε ότι ήταν η ομάδα που “έψαχνε” το δεύτερο γκολ και η επιμονή των γηπεδούχων “καρποφόρησε” στο 78′ με τον Ουατταρά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κτιστόπουλου, να στέλνει με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Βασιλειάδη, κάνοντας το 2-1.
Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού ο Κωστόπουλος σούταρε άουτ στο 89′, λίγο έλειψε να προκαλέσουν…έμφραγμα στο 90′ αλλά το σουτ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή έκοψε με προβολή ο Κατσιαμήτας και στην επαναφορά ο Δαλαμήτρας έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αγγελούλη βρήκε τον Πιερικό νικητή με 2-1, στην πρώτη νίκη της ομάδας με τον Γιώργο Καμπερίδη στον πάγκο.
Πλέον ο Πιερικός έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, μαζί με Μακεδονικό και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, με τους Κατερινιώτες όμως να έχουν έναν αγώνα περισσότερο. Όσο για την ΑΕ Καρίτσας που την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό, βρίσκεται πλέον στη 12η θέση με 8 βαθμούς.

Θυμηθείτε το LIVE του katerinisport.gr, πατώντας εδώ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αγγελούλης με βοηθούς τους Πατέτσο και Τσάπραζη (Λάρισας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Παπατολίκας και Γκουντρουμπής για τον Πιερικό και ο Κυρτέγος για την ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κοκονόζι (52΄ Κτιστόπουλος), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουατταρά, Τουλκερίδης, Κατσιαμήτας (86′ Παραφέστας), Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος (57′ Κραγιόπουλος), Σαμανίδης (66′ Τουλίκας).
Στον πάγκο: Τοπουζλής, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς.
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (36′ λ.τ. Μητράκας – 62′ λ.τ. Ταρασιάδης), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Τσιώμης, Νταντίνης (80′ Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μαυρίδης (85′ Μακράκης).
Στον πάγκο: Τσιλεγκερίδης, Μπέης, Βασιουρής.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This