Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη βρήκε απέναντί της μια ανανεωμένη Serena Williams, που έπαιξε κατά διαστήματα μεγάλο τένις και κέρδισε την Ελληνίδα, για να ισοφαρίσει σε 1-1 για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρά το δυνατό της ξεκίνημα, που την έφερε μέχρι και 2 πόντους μακριά από την κατάκτηση του 1ου σετ, η Σάκκαρη δεν τα κατάφερε τελικά απέναντι στην πολύ σπουδαία Serena Williams, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 (3), 6-2.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε break point από το 1o game, έκανε το break στο 3ο game (2-1) και είχε ένα break point και για το διπλό break στο 5ο game! H Serena έμεινε όμως κοντά στο σκορ, μείωσε σε 2-3 και όσο περνούσε η ώρα έβρισκε καλό ρυθμό στα σερβίς της.

Από τα μέσα του 1ου σετ μέχρι το τέλος του, η 37χρονη Αμερικανίδα δεν απειλήθηκε σε κανένα service game της και άρχισε να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Στο 8ο game “προειδοποίησε” τη Μαρία έχοντας το πρώτο της break point και στο 10ο game κατάφερε να κάνει το πρώτο break της, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού η Ελληνίδα σέρβιρε για το 1-0 σετ.

Συγκεκριμένα, η Σάκκαρη έσβησε διπλό break point από το 15-40 και ήταν 2 πόντους μακριά από το 6-4, στο 5-4, 40-40. Η Serena ωστόσο δημιούργησε νέο break point και το αξιοποίησε, ισοφαρίζοντας σε 5-5. Έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί κέρδισε 4 πόντους στη σειρά, για να το κατακτήσει με 7-3.

Στο 2ο σετ η Αμερικανίδα είχε κερδίσει πλέον αρκετό έδαφος και “έσπασε” άλλες 2 φορές το σερβίς της Σάκκαρη, στο 5ο (3-2) και στο 7ο game (5-2), για να ολοκληρώσει και τη νίκη της, σε 1 ώρα και 44 λεπτά.

Οι ΗΠΑ ισοφάρισαν την Ελλάδα με τη νίκη της Serena σε 1-1. Θυμίζουμε πως προηγήθηκε η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Frances Tiafoe με 6-3, 6-7 (3), 6-3 και το μεικτό διπλό θα είναι αυτό που θα κρίνει τη νικήτρια ομάδα.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This