Επιλογή Σελίδας

Την δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν και τον οδήγησαν στην έξοδο από τον Πιερικό, έδωσε στο katerinisport.gr, ο Δημήτρης Πατσιογιώργος. Ο 25χρονος τερματοφύλακας που αποχώρησε πρόωρα από την ομάδα της Κατερίνης (η απουσία του έγινε ιδιαίτερα αισθητή στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας όπου μετά την αποβολή του Τοπουζλή, ο Πιερικός έπαιξε από το 22′ με τον Μηλιώτη κάτω από τα δοκάρια, αφού και ο τρίτος τερματοφύλακας, Αλεξιάδης ήταν εκτός λόγω τραυματισμού), δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε για τον ίδιο ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Πασχάλης Τσιτιρόκης, στην πρόσφατη απολογιστική συνέντευξη τύπου του συλλόγου, αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πατσιογιώργος:

“Χρίστος Ανέστη και Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Μετά τις δηλώσεις του κ. Τσιτιρόκη στην προ ημερών απολογιστική συνέντευξη, δε μπορώ να αφήσω αναπάντητα όσα ανέφερε για εμένα. Δε θα αναφερθώ σε όσα συνέβαιναν στην ομάδα, θα μιλήσω μόνο σχετικά με όσα είπε ο κ. Τσιτιρόκης για το πρόσωπό μου και για το λόγο της αποχώρησής μου από την ομάδα.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο κ. Τσιτιρόκης ξεκίνησε λέγοντας ότι όλα άρχισαν από το παιχνίδι με τον Φωκικό και ότι το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό. Σαφώς και το πρόβλημα ήταν οικονομικό αλλά τα ψέματα και η κοροϊδία τόσο καιρό, πίσω από το οικονομικό, ήταν ο κύριος λόγος που με οδήγησε στο να φύγω από την ομάδα. Την αναφορά του για τον Φωκικό αλλά και όσα επικαλέστηκε για πρόβλημα ψυχολογίας που είχα, τα αφήνω ασχολίαστα. Ο Δημήτρης Πατσιογιώργος, από την ώρα που αναλάβατε κ. Τσιτιρόκη, δε δημιουργησε το παραμικρό πρόβλημα, ακόμη κι όταν αρχίσατε τα πολλά ψέματα. Σε συνάντηση που είχαμε στα τέλη του Ιανουαρίου με ρωτήσατε τι χρειάζομαι και σας απάντησα πως δε χρειάζομαι κάτι πέρα από το να είστε ειλικρινής και να γίνει πράξη ό,τι μου πείτε. Απαντήσατε ότι κάτι τέτοιο εννοείται και πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Μου ζητήσατε να μειωθεί το χρηματικό ποσό με το οποίο είχα συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση κι εγώ αμέσως δέχθηκα, ενώ στις αρχές, όταν είχατε αναλάβει, λέγατε σε όλους πως οι συμφωνίες με την προηγούμενη διοίκηση θα έμεναν ως είχαν. Μου είπατε τον τρόπο με τον οποία μπορείτε να μου δώσετε τα χρήματα και αμέσως συμφώνησα. Βεβαίως, δεν πράξατε τίποτε από όσα μου υποσχεθήκατε και με κοροϊδεύατε επανειλημμένως. Σας πήρα τηλέφωνο να σας ρωτήσω για ποιο λόγο δεν τηρείτε όσα εσείς ο ίδιος μου είχατε πει και αμέσως ανεβάσατε τον τόνο της φωνής σας λέγοντας ασυναρτησίες. Όσο για τα ραντεβού που αναφέρατε, επρόκειτο για ένα ραντεβού στις 8 το πρωί και όχι δυο. Στο ραντεβού δεν προσήλθα γιατί ήξερα ότι θα ακούσω για άλλη μια φορά ψέματα. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Το λάθος ήταν δικό μου. Παρ’ όλα αυτά, το πρωί της ίδιας ημέρας είχε επικοινωνήσει με τον κ. Καλαμπάκα τον οποίο και ενημέρωσα. Αυτό το ραντεβού ήταν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Φωκικό όπου ορθώς είπατε πως ζήτησα από τον προπονητή να γίνω αλλαγή. Αν δεν το ξέρατε, κάτι τέτοιο γίνεται στο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια υπέστην έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης έως και τον αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadouΠριν από αυτό το παιχνίδι, πραγματοποιήσατε κάποιες πληρωμές, όπου, όμως, ούτε τότε υλοποιήσατε τα λεγόμενά σας. Πλέον για εμένα υπήρχε βιοποριστικό πρόβλημα, πράγμα που σας είχα τονίσει και στο προ αρκετού καιρού ραντεβού μας. Ενημέρωσα τον προπονητή, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων ότι εγώ δε μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Ο προπονητής μου ζήτησε να μείνω και να αγωνιστώ στα εναπομείναντα παιχνίδια και μου είπε ότι έχω δίκιο, λέγοντας ότι θα έλθει σε επαφή με εσάς έτσι ώστε να πάρω ένα μέρος από τα οφειλόμενα. Κάτι τέτοιο δε έγινε στην εβδομάδα που ακολούθησε, έως και τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς όπου ήμουν κανονικά στη διάθεση της ομάδας. Την επόμενη ημέρα ενημέρωσα τον προπονητή τηλεφωνικά ότι θα σταματήσω και από τη στιγμή που η ομάδα σώθηκε, δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο κ. Θεοδοσιάδης δε μου είπε κάτι περισσότερο. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο και εσάς και μου είπατε “καλή συνέχεια, λεβέντη μου” και τίποτε άλλο. Έκτοτε, δεν υπήρξε η παραμικρή ενόχληση από οποιοδήποτε στέλεχος της ομάδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This