Επιλογή Σελίδας



Ήδη μετράμε αντίστροφα για την έλευση του 2020, με το 2019 να μας αποχαιρετά γεμάτο στιγμές που μας έκαναν να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια, αλλά και να δακρύσουμε είτε από χαρά είτε από λύπη.

Όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση των γεγονότων του 2019 κάνοντας μία περιήγηση μέσα από τα δέκα πιο δημοφιλή άρθρα μας για τη χρονιά που μας αποχαιρετά, όπως τα αναδείξατε εσείς με βάση τη επισκεψιμότητά τους.

10. Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός Αρχέλαος για 7η συνεχόμενη χρονιά, 85-81 τον Άθλο Αλεξάνδρειας
Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με του Άθλου Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, στον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και στέφθηκε πρωταθλητής για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και όγδοη τα τελευταία εννέα χρόνια! (08.12.2019)

9. Η Interpol εντόπισε στοιχηματζήδες που έπαιξαν 400.000 ευρώ στο Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός!
Ιταλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει έρευνα της Interpol για τον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας – Αιγινιακού 3-2. (21.02.2019)

8. “Τεσσάρα” Πιερικού στη Στυλίδα
Με τον καλύτερο τρόπο “σφράγισε” την παραμονή του στη Γ’ Εθνική ο Πιερικός, ο οποίος κέρδισε με 4-0 εκτός έδρας την καταδικασμένη Στυλίδα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. (07.04.2019)

7. “Έφυγε” ο μεγάλος Σωκράτης Σκούφας
“Φτωχότερος” είναι ο πιερικός και ελληνικός αθλητισμός, και ειδικότερα η “οικογένεια” του χάντμπολ, μετά το θάνατο του Σωκράτη Σκούφα. (19.05.2019)

6. Ελισάβετ Πεσιρίδου: “Αν δεν έκανα αθλητισμό δεν ξέρω αν θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη”
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Κώστα Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε την ανασκόπηση της φετινής σκληρής χρονιάς που κλήθηκε να αντιμετωπίσει έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ιστορίας της πίσω από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ το 2018 στο οποίο δέχθηκε έντονη κριτική για την πτώση της λίγο πριν τον τερματισμό, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες (αγωνιστικές, ψυχολογικές και οικονομικές) που συναντάει σε καθημερινή βάση ένας αθλητής του στίβου. Παρέθεσε επίσης δύο χαρακτηριστικές ατάκες λέγοντας πως ο χαρακτήρας της ήταν αυτός που ταίριαξε με τον πρωταθλητισμό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της ευτυχίας των ανθρώπων, τονίζοντας πως αν δεν είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό ίσως και να μην είχε βιώσει ποτέ το συναίσθημα αυτό. (03.10.2019)

5. Απομάκρυνση του katerinisport.gr από γήπεδο κατ’ εντολή του προπονητή του Άρη Θεσσαλονίκης
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχτηκε τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων ζήτησε την απομάκρυνσή μας από το χώρο. (10.02.2019)

4. Κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ η ΑΓΕ Πιερίας, 75-71 τον Πιερικό Αρχέλαο
Η ΑΓΕ Πιερίας επικράτησε με 75-71 του Πιερικού Αρχέλαου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ. (06.10.2019)

3. Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλεισμός για την ΑΕ Καρίτσας, 1-2 από Πανσερραϊκό
Το “ταξίδι” της ΑΕ Καρίτσας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε για τους “κιτρινόμαυρους” που γνώρισαν την ήττα με 1-2 από τον Πανσερραϊκό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, σε αναμέτρηση για τη 2η φάση της διοργάνωσης. (01.09.2019)

2. Εποχή Συμεωνίδη – Λαζαρίδη στον ΣΦΚ Πιερικός
Αλλαγή σελίδα στα διοικητικά του ΣΦΚ Πιερικός, καθώς τις τύχες του ιστορικού συλλόγου αναλαμβάνει νέα διοίκηση, με μπροστάρηδες τους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του σωματείου στην “Εκάβη”. (19.06.2019)

1. “Έφυγε” ο Σταύρος Μπίντας
Την “απώλεια” του πρώην διαιτητή καλαθοσφαίρισης, Σταύρου Μπίντα, έκανε γνωστή ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας με σχετική του ανακοίνωση. (19.01.2019)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This