Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)

Ίσως ο πόντοι και τα ριμπάουντ να διατηρούν την πρωτοκαθεδρία σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες του παιχνιδιού, κανείς ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει τις ασίστ, τα κλεψίματα και τις τάπες.

Δίνοντας μια τελική πάσα κάνω χαρούμενο το συμπαίκτη μου, κλέβοντας μια μπάλα δημιουργώ τη συνθήκη να βρω ανοργάνωτη την άμυνα του αντιπάλου και να τον αιφνιδιάσω, ενώ κόβοντας ένα σουτ, αποτρέπω ένα καλάθι καταρρακώνοντας παράλληλα και τη ψυχολογία του δύστυχου που επιχείρησε να σουτάρει.

Ασίστ, Αλέξανδρος Πατσούρης

Το έχουμε ξαναγράψει πως δεν είναι playmaker. Παρόλα αυτά έδωσε τις περισσότερες τελικές πάσες 4 περισσότερες από το Θοδωρή Ποζίδη που διακρίθηκε και σε αυτήν τη στατιστική κατηγορία και 8 περισσότερες από τον αρχηγό μας Πάρη Χοτουμανίδη.

Κλεψίματα, Αλέξανδρος Πατσούρης

Έκλεψε τις περισσότερες μπάλες, βούτηξε στο παρκέ τις περισσότερες φορές, κυνήγησε τον αντίπαλο όσο κανείς άλλος, και δεσπόζει πρώτος στη σχετική λίστα ενώ οι Τσουλφαΐδης και Ποζίδης με 5 κλεψίματα λιγότερα τον ακολουθούν…

Κοψίματα, Αλέξανδρος Πατσούρης

Νάτος πάλι ο Αλέξανδρος. Πρώτος πασέρ, πρώτος κλέφτης και πρώτος μπλοκέρ. Οι 15 τάπες δεν είναι και λίγες, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν είναι ο ψηλότερος παίκτης της ομάδας. Έχει ωστόσο καταπληκτικό timing, και μας χάρισε απίστευτα εντυπωσιακές φάσεις, με τάπες επί … ανυποψίαστων αντιπάλων, πολλές φορές ψηλότερων από τον ίδιο. Τη λίστα συμπληρώνουν οι πολύ καλοί και σε αυτόν τον τομέα Τσουλφαΐδης και Υφαντίδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Ο Πατσούρης λοιπόν έχει την τιμητική του σε αυτό το κεφάλαιο στατιστικών κατηγοριών και δίκαια χαρακτηρίζεται (παρά τα λάθη στα οποία υπέπεσε) ως ο οικονομικότερος παίκτης της ομάδας μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Διαβάστε επίσης:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This