Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)

Τα συνολικά ποσοστά της ομάδας σε βολές και σουτ εντός πεδιάς ήταν πραγματικά πολύ άσχημα. Ωστόσο υπήρξαν κάποιοι που ξεχώρισαν από τη συνολική μετριότητα και σας τους παρουσιάζουμε.

Ελεύθερες βολές – Γιώτης Σιδηρόπουλος

Διατήρησε την πρώτη θέση με ένα ολοκάθαρο 75%. Στα μόλις 4 παιχνίδια που αγωνίστηκε στάθηκε 24 φορές από τη γραμμή της φιλανθρωπίας ευστοχώντας στις 18. Καθόλου άσχημα. Ακολουθούν στη λίστα οι Ποζίδης και Τσουλφαΐδης.

Δίποντα, Τάσος Μουστάκας

Αν και πήρε τις περισσότερες προσπάθειες (σούταρε 11,2 δίποντα ανά παιχνίδι) από κάθε άλλον συμπαίκτη του, ήταν ο ευστοχότερος όλων με ένα διόλου ευκαταφρόνητο 54,5%. Στο 50% ακολούθησε ο Σιδηρόπουλος, ενώ η τριάδα κλείνει με τον Πάρη Χοτουμανίδη και το αξιοπρόσεκτο 48,3%.

Τρίποντα, Χάρης Σκάλε

Αγωνίστηκε σε μόλις 8 παιχνίδια, τα οποία ωστόσο ήταν αρκετά για να ενταχτεί στη λίστα αξιολόγησης. Πήρε την πρώτη θέση με το ολοστρόγγυλο 40%, ευστοχώντας στα 4 από τα 10 σουτ που επιχείρησε. Ο Χάρης το έχουμε ξαναπεί, θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα αν του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Τη λίστα συμπληρώνουν οι Σωκράτης Τσουλφαΐδης και Γιώργος Μπαξεβάνης.

Περισσότερα τρίποντα, Γιώργος Μπαξεβάνης

Ο τρίποντος Γιώργαρος. Ευστόχησε σε 32 τρίποντα (2,3 ανά παιχνίδι) σε 104 προσπάθειες. Κορυφαία στιγμή, η εμφάνισή του στο νικηφόρο αγώνα με τον Άθλο Αλεξάνδρειας, όταν με 5 τρίποντα απομάκρυνε κάθε ελπίδα των αντιπάλων για κάτι καλύτερο… Ακολουθούν από απόσταση και συμπληρώνουν την τριάδα οι Μουστάκας και Πατσούρης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Διαβάστε επίσης:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This