Επιλογή Σελίδας

To Κατερίνη Sport συνεχίζει δυναμικά στο χώρο της αθλητικής ενημέρωσης, με εσάς τους αναγνώστες μας να μας επιβραβεύετε, ανεβάζοντάς μας στην τρίτη θέση των ιστοσελίδων που υπάρχουν στην Πιερία, οι οποίες είναι περισσότερες από σαράντα. Αν αναλογιστούμε ότι το Κατερίνη Sport είναι μία αποκλειστικά αθλητική ηλεκτρονική εφημερίδα, η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κι όλα αυτά χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, γεγονός που μας γεμίζει με δύναμη, αλλά και ευθύνη να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια, εγκυρότητα και υπευθυνότητα.

Το 2018 ανήκει εδώ και λίγες ώρες στο παρελθόν κι εμείς πάμε να δούμε ποια ήταν τα δέκα πιο δημοφιλή άρθρα μας για τη χρονιά που μας πέρασε, όπως τα αναδείξατε εσείς με βάση τη επισκεψιμότητά τους.

10. Γιάννης Μυστακίδης: “Δε μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Οι παίκτες είναι μαζί μου”
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Πιερικό, με τη θέση του προπονητή να αδειάζει για τρίτη φορά φέτος καθώς έπειτα από την απόλυση του Λεωνίδα Μπίλη και την παραίτηση του Μιχάλη Ζιώγα, και ο Γιάννης Μυστακίδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

9. Φύγε εσύ (Μπίλη), έλα εσύ (Ζιώγα)
Η Διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός αποφασίζει, εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία αιτιολόγηση να λύσει την συνεργασία της με τον προπονητή, Λεωνίδα Μπίλη, με τον Μιχάλη Ζιώγα να τον διαδέχεται.

8. Πιερικός – Φωκικός 0-1
Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης τον αγώνα Πιερικός – Φωκικός, για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

7. Γιώργος Χρυσανθόπουλος: “Έχουν περάσει 20 χρόνια και ακόμη το έχω χαραγμένο σαν χθες”
Είκοσι χρόνια πίσω, Φλεβάρης του 1998 , φάιναλ φορ Κυπέλλου με ΑΕΚ του Γιάννη Ιωαννίδη, Ολυμπιακό του Ντούσαν Ίβκοβιτς, και Παναθηναϊκό στα καλύτερα του και ο Άρης των απλήρωτων παικτών, φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου.

6. Το «πανόραμα» της 6ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας

5. ΑΕ Καρίτσας – Άρης Παλαιοχωρίου 2-1
Χάρη σε δυο γκολ του Κυρτέγου, στο 36′ με πλασέ και στο 58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, η ΑΕ Καρίτσας κέρδισε 2-1 τον μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου και τον “γκρέμισε” από την κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

4. ΑΕ Καρίτσας – Πιερικός 0-0
Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα ΑΕ Καρίτσας – Πιερικός, για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

3. Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας 1-0
Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη του αγώνα Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας 1-0, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

2. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕ Καρίτσας 0-2
Το πρώτο Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας της ιστορίας της κατέκτησε η ΑΕ Καρίτσας, η οποία επικράτησε με 2-0 στην παράταση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, στον 38ο τελικό του θεσμού που διεξήχθη στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, μπροστά σε 1500 θεατές.

1. Πιερικός – Κιλκισιακός 0-0
Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη του αγώνα Πιερικός – Κιλκισιακός, για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This